iunie, 2018

now browsing by month

 
Posted by: | Posted on: iunie 28, 2018

Se apropie Gugulan Rock Open Air Festival!

Vizualizări:1668

Asociaţia Gugulan Rock îşi propune pentru ediţia din anul 2018 a Festivalului Gugulan Rock Open Air Festival următoarele:

1. Dezvoltarea unui bun cultural de interes local şi naţional, care să satisfacă nevoile iubitorilor de muzică rock din municipiul Caransebeş şi din zona înconjurătoare, şi promovarea valorilor şi tradiţiilor româneşti, balcanice şi europene în rândurile tinerilor, care constituie principalul public-ţintă al acestui eveniment. Ne dorim totodată să creştem şi accesul publicului larg din zona municipiului Caransebeş la valorile promovate prin intermediul muzicii rock, având în vedere că nu există alte evenimente similare în zona noastră.

2. Educarea prin muzică a generaţiei tinere, şi nu numai, constituie unul dintre obiectivele Asociaţiei Gugulan Rock. Ne dorim să promovăm toate subgenurile muzicii rock către publicul-ţintă, să mijlocim schimbul de experienţă între tineri provenind din zone şi medii sociale şi culturale diferite, şi să promovăm voluntariatul pe perioada desfăşurării Festivalului Gugulan Rock. Read More …

Posted by: | Posted on: iunie 3, 2018

De 1 iunie, Caransebesul este al copiilor

Vizualizări:1572

Scris de R.M. – CARANSEBEȘ – Asta le-a spus primarul Felix Borcean sutelor de micuți care au venit însoțiți de părinți și bunici la manifestările dedicate Zilei Copilului.

„Dragi copii, astăzi tot orașul este al vostru. Peste tot unde mergeți este gratis, puteți să intrați la film, puteți să mergeți la ștrand, puteți să vă bucurați de această zonă din centru care vă este dedicată, să zâmbiți cât mai mult, să fiți veseli. Părinți, să aveți mare grijă de ei! La mulți ani și să vă bucurați de zilele frumoase!”, le-a spus primarul Felix Borcean copiilor, după care s-a alăturat acestora într-o promenadă pe biciclete.

Micuții au avut parte și de concursuri de desene pe asfalt, proiecții de filme pentru copii la Cinematograful „Luna”, karaoke și spectacole folclorice pe scena amenajată în Centrul Civic, toate premiate cu dulciuri, sucuri, baloane colorate și jucării cadou. „Merg cu mama la film, la Operațiunea Ham Ham, am fost și la desene pe asfalt, dar cu bicicleta nu m-a lăsat mama, că era prea departe”, ne-a spus Aida, o puștoaică de clasa a IV-a.

Read More …

Exit mobile version