FRUMOASA ȘI BESTIA

Vizualizări:634

Miercuri. 20 martie 2024 Ora 10:00 / 11:30

Adaptarea și regia de Mihaela Rus după Gabrielle-Suzanne de Villeneuve
Scenografia: Mihai Androne 
Light design: Lucian Moga 
Muzica: Alin Turcu 

Distribuția: 
Belle: Alis Pelle 
Bestia: Florin Ruicu 
Tatăl: Marius Tudor 
Georgette: Nadina Cîmpianu 
Claudette: Ana-Maria Cizler 
Prințul/ Vrăjitoarea: Alin Turcu 

Vă mai amintiți povestea prințului care în urma unui blestem devine o bestie, iar singurul său leac este găsirea adevăratei iubiri?

Ei bine, îndrăgitele personaje ale copilăriei ne vor aminti faptul că frumusețea vine întotdeauna din interior și ne vor purta prin întreagul basm cu blândețe și romantism.

Spectacolul ,,Frumoasa și Bestia” aduce în fața publicului o poveste nemuritoare, una din cele mai îndrăgite ale tuturor timpurilor. Așa cum ,,fiecare carte înseamnă o călătorie”,  la fel si acest spectacol se vrea a fi un drum, o aventură pe care o vom trăi împreună, intr-o lume fantastică.

Povestea, veche de secole, este despre iubirea care poate să transforme, despre frumusețea interioară, dincolo de aspect, despre cum pot înșela aparențele.
Mai presus de frumusețe, ne dorim ca în această călătorie să medităm, indiferent de vârstă, la tot ceea ce reprezintă valori umane: blândețea, generozitatea, empatia, devotamentul, frumusețea ideilor și a atitudinilor, despre echilibrul pe care trebuie să-l stabilim între frumusețea exterioară, cea decorativă și cea care răzbate din interior și care este mult mai durabilă.

Actorii vor crea fantezia ca nimeni alții,  într-un decor de basm plin de imaginație, pe o muzică ce nu se vrea neapărat ,,cuminte”, toate acestea pentru a vă arăta cum dragostea dezleagă blesteme, iar spectacolul de teatru înseamnă o călătorie fantastică pe care o poți face la orice vârstă.

,,Frumoasa și Bestia” rămâne  o poveste romantică, iar clasicul devine, la Teatrul de Vest Reșița, un spectacol de neratat. –  Mihaela Rus, regizor 

Durata: 
Vârsta recomandată: 5+
Data premierei: 02.03.2024

 

 

Lasă un răspuns