Performanța, premiată la Caransebeș

Posted by: | Posted on: iunie 14, 2019
Vizualizări:1199

Performanța, premiată la Caransebeș

Scris de R.M. – CARANSEBEȘ – 55 de elevi și sportivi performanți ai Caransebeșului, câștigători sau participanți la olimpiadele naționale, au fost premiați de Primărie și Consiliul Local, în cadrul unei gale de excelență.

Amfitrion, nimeni altul decât primarul Felix Borcean, care le-a înmânat tinerilor diplomele și premiile aferente pentru că au pus Caransebeșul pe harta națională a performanței, indiferent că vorbim de limba și literatura română, religie, engleza, matematică sau sport.

„Îi felicit pe toți pentru rezultatele deosebite, trebuia să se întâmple un astfel de eveniment, cu atât mai mult cu cât eu sunt și profesor, eu cred că acești tineri sunt principala resursă a comunității noastre și trebuie premiată. Am avut un buget total de 14.400 de lei pentru aceste premii, fiind împărțite în funcție de performanță: medalie de aur – 500 de lei, argint – 400 de lei, bronz – 300 de lei și participare la faza națională – 200 de lei. Nu știu dacă aceste premii îi ambiționează pe tineri, știu doar că recompensa este meritată”, a spus primarul Felix Borcean, amfitrionul manifestării. Au fost șapte premii I la olimpiadele naționale, două premii II, cinci premii III, opt premii speciale, dar și alte 33 de participări.

Tot în cadrul galei găzduite de Casa de Cultură, trei dintre cei mai reputați antrenori caransebeșeni, Cristian Dragomir (atletism), Dumitru Toc (lupte) și Ion Radu (judo) au intrat în posesia titlului de „Cetățean de onoare al municipiului Caransebeș”, ca o recunoaștere a performanțelor obținute de-a lungul anilor pentru sportul din municipiu.

Nu au fost uitați, de asemenea, nici tinerii care au împlinit 18 ani în ultimul trimestru, cărora le-au fost înmânate diplomele de cetățeni majori ai Caransebeșului.

Sursa: https://www.caransebesonline.ro/performanta-premiata-la-caransebes/

 

Lasă un răspuns